Artikkelikuva

Tiina Tikander on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi

Tiina Tikander, VTM, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi (Communications Director). Hän johtaa Kauppakamarin viestintäyksikköä ja vastaa viestinnän kehittämisestä.

”Viestinnän merkitys ja strateginen rooli on vahvistunut viime vuosina merkittävästi. Tiina Tikander on kehittänyt viestintäämme aktiiviseen ja vaikuttavaan suuntaan. Nimitys vahvistaa viestintää strategisena toimintonamme”, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.

”Viestintä ei ole vain yhden yksikön tehtävä vaan jokaista meitä tarvitaan viestinnässä. Viestinnän johtaminen on jatkuvaa uudistamista ja valintoja, jotka edistävät strategisia tavoitteita. Olen todella innostunut vastuistani Kauppakamarin viestinnässä ja siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona”, Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtaja Tiina Tikander luonnehtii.

Tikander on aloittanut Kauppakamarin viestinnän luotsina 10. elokuuta 2020. Hän johtaa Kauppakamarin neljän hengen viestintätiimiä, toimii johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtajalle.


Lisätietoja:

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari,
toimitusjohtaja, pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989 

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäjohtaja, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Lue myös

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

MBA-tutkinnon suorittamiseen on monia hyviä syitä! 

MBA auttaakin molempiin tavoitteisiin erittäin hyvin. Helsingin seudun kauppakamarin kokonaan omistamassa HELBUS Helsinki School of Businessissa tarjottavassa...