Artikkelikuva

Tiina Tikander on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi

Tiina Tikander, VTM, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi (Communications Director). Hän johtaa Kauppakamarin viestintäyksikköä ja vastaa viestinnän kehittämisestä.

”Viestinnän merkitys ja strateginen rooli on vahvistunut viime vuosina merkittävästi. Tiina Tikander on kehittänyt viestintäämme aktiiviseen ja vaikuttavaan suuntaan. Nimitys vahvistaa viestintää strategisena toimintonamme”, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.

”Viestintä ei ole vain yhden yksikön tehtävä vaan jokaista meitä tarvitaan viestinnässä. Viestinnän johtaminen on jatkuvaa uudistamista ja valintoja, jotka edistävät strategisia tavoitteita. Olen todella innostunut vastuistani Kauppakamarin viestinnässä ja siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona”, Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtaja Tiina Tikander luonnehtii.

Tikander on aloittanut Kauppakamarin viestinnän luotsina 10. elokuuta 2020. Hän johtaa Kauppakamarin neljän hengen viestintätiimiä, toimii johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtajalle.


Lisätietoja:

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari,
toimitusjohtaja, pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989 

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäjohtaja, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Helsingin liikennejärjestelyt ovat hankalat vielä pitkään

Helsingin seudun kauppakamari vaikuttaa seudun liikennejärjestelmän ja maankäytön suunnitteluun aktiivisesti. Kauppakamarin johtava asiantuntija Tiina Pasuri...

400 luottamushenkilöä antaa aikaansa elinkeinoelämän yhteiseksi hyväksi ja Helsingin seudun menestyksen edistämiseksi  

Helsingin seudun kauppakamarissa sisällöt kumpuavat suoraan elinkeinoelämän parhailta asiantuntijoilta, jäsenyritysten edustajilta,...