Kouluttaudu kuten haluat


Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Markkinoiden monipuolisin koulutuksemme kattaa ajankohtaisten aihealueiden lisäksi erilaiset koulutusformaatit – koulutamme koulutustiloissamme Helsingin ydinkeskustassa, tarjolla on webinaareja useista aiheista ja KoulutusOnline mahdollistaa kouluttautumisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme suunnitelleet suosituimpiin aihealueisiin erilliset oppimispolut, joiden tavoitteena on syventää ammattitaitoasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Oppimispolun suoritettuasi saat sertifikaatin tunnustuksena osaamisestasi.

Tieto, ymmärrys ja verkosto synnyttävät voimia, jotka auttavat jäseniämme menestymään. Tätä varten on Kauppakamarin johtajaklubi! Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi ja uusia näkökulmia, joita soveltaa esimiehen arjessasi.

Kouluttaudu livekoulutuksissa ja webinaareissa

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa vuosittain noin 250 koulutustilaisuutta. Valittavana on puolen- ja kokopäivän tilaisuuksia sekä valmennuskokonaisuuksia ja tilanteen salliessa suosittuja matkaseminaareja.

Webinaarit ovat jo pitkään olleet osa koulutustarjontaamme ja tällä hetkellä suurimpaan osaan koulutuksia voi osallistua myös etäyhteyksien välityksellä.

Kaikki koulutuksemme löydät KauppakamariKaupasta.

Tutustu koulutustarjontaan
Kouluttaudu livekoulutuksissa ja webinaareissa
Kouluttaudu missä ja milloin haluat

KoulutusOnline – opiskele etänä.

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan.

KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.

 

Tutustu KoulutusOnlineen
Kouluttaudu livekoulutuksissa ja webinaareissa
Kouluttadu yksilöllisesti

Oppimispolut tarjoavat joustavan ja vaivattoman mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Oppimispolun suorittaminen on antoisaa, kun kouluttautuminen on vaivatonta ja aikataulutettu juuri sinulle sopivaksi.

Oppimispolun suoritettuasi saat sertifikaatin tunnustuksena osaamisestasi.

Tutustu KauppakamariKoulutukseen
Kouluttadu yksilöllisesti
Inspiraatiota ja vertaistukea johtotehtäviin

Kauppakamarin Johtajaklubi tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja samoja haasteita.

Avoimen keskustelun vertaisfoorumissa voi käsitellä tärkeitä, ajankohtaisia aiheita sekä jakaa kokemuksia, näkemyksiä ja osaamista

Tutustu Johtajaklubiin
Kouluttadu yksilöllisesti
Kouluttaudu painetun sanan ääressä

Kauppakamarin julkaisemista kirjoista löydät ammattikirjat liiketoiminnan kaikilta alueilta aina johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta taloushallintoon ja juridiikkaan

Ajankohtaisia aiheita käsitellään esimerkiksi kirjanpidon käytännönläheisin vinkein, sosiaalisen median haltuunotto-opastuksin ja johtamisen haasteisiin vastaten. Kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia myös heiltä usein kysytyistä aiheista.

Suurimman osan teoksistamme löydät myös sähköisessä muodossa ammattikirjastosta.

Hanki luettavaa
Kouluttaudu painetun sanan ääressä
Hanki ajantasaista tietoa

KauppakamariTieto on erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössä on aina ajantasainen ja oikea tieto työssä tarvittavista asioista.

Luettavanasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta sekä ajankohtaisia artikkeleita  ja vastauspankki-osio.

Tutustu KauppakamariTietoon
Kouluttaudu painetun sanan ääressäJaakko Sahimaa #hallitusmatkalla

Jaakko Sahimaa, yrittäjä, vaikuttaja ja organisaatiopsykologi, osallistuu Helsingin seudun kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssille marras-joulukuussa 2020 ja havainnoi kokemuksiaan kauppakamarin blogissa ja somessa.

HHJ on kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu koulutuskokonaisuus. Hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. 

Seuraa Sahimaan kokemuksia KauppakamariNYTissä ja somessa #hallitusmatkalla.