Kouluttaudu kuten haluat

Koulutukset ja klubit

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Markkinoiden monipuolisin koulutuksemme kattaa ajankohtaisten aihealueiden lisäksi erilaiset koulutusformaatit – koulutamme koulutustiloissamme Helsingin ydinkeskustassa. Lisäksi meillä on tarjolla erilaisia webinaareja ja KoulutusOnline mahdollistaa koulutuksia ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme suunnitelleet suosituimpiin aihealueisiin erilliset oppimispolut, jotka syventävät opiskelijan ammattitaitoa valitulla sektorilla. Oppimispolun suoritettuasi saat sertifikaatin tunnustuksena osaamisestasi.

Helsingin seudun kauppakamari on digitalisoinut koulutustarjontansa – webinaarien ja livelähetysten lisäksi verkkopalvelumme KoulutusOnline antaa mahdollisuuden kouluttautua missä ja milloin vain. Monipuolinen koulutustarjontamme sopii kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Osana koulutustarjontaamme ovat kollegoiden Kauppakamariklubit – Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi ja uusia näkökulmia, joita soveltaa työpaikallasi.

Tutustu tarkemmin koulutusmahdollisuuksiin ja klubeihin