chambercast kuulokkeet ja tietokone.chambercast kuulokkeet ja tietokone.

Asiaa ja tarinaa yrityselämästä!

Chambercast – Helsingin seudun kauppakamarin podcast

Chambercastissa kuuluu yritysten ääni.


Chambercast on Helsingin seudun kauppakamarin podcast, joka nostaa esiin kokemuksia ja keskustelua yritysten arjesta.


Kuuntele Chambercastia:

Sujuvuutta ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin – Osa 2/2

Tässä kokonaisuuden toisessa jaksossa käsittelyssä ovat mm. kausityöntekijät ja kausityölain muutokset sekä työvoiman hyväksikäytön ehkäisy ja siihen liittyvät lakiuudistukset. Studiossa Kristel Stenman-HuuskonenHarriet Mallenius ja Joanna Ahokanto.

Sujuvuutta ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin – Osa 1/2

Projektipäällikkö Kristel Stenman-Huuskonen työ- ja elinkeinoministeriöstä, asiakkuusjohtaja Harriet Mallenius Maahanmuuttovirastosta ja lakimiehemme Joanna Ahokanto keskustelevat työvoiman maahanmuutosta ja työperusteisista oleskeluluvista.

Kuka opetti sinulle tärkeimmän asian vaikuttamisesta

Peter Nyman ja Taina Parviainen puhuvat muun muassa siitä, miten jokainen voi tehostaa omaa viestintäänsä, kun olemme tekemisissä toisten kanssa.


Johtamisen murros tapahtuu NYT

VTT:n työelämäprofessori ja kirjailija Nando Malmelin keskustelee tuottaja Taina Parviaisen kanssa Malmelinin uudesta kirjasta Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa.

Miten johtoryhmän kannattaa kehittää johtamistaan

Kirjakulmassa pitkän linjan johtaja, valmentaja ja tietokirjailija Anneli Valpola kertoo, miten johtoryhmän kannattaa kehittää johtamistaan.

Muutama sana arvojohtamisesta

Kirjakulmassa viestintäkonsultti ja kirjailija Jukka Saksi keskustelee kauppakamarin tuottajan, Taina Parviaisen kanssa arvojen merkityksestä johtamisessa.


Pelastaako vahva brändi huonot tuotteet?

Kirjakulmassa brändikäsikirjan kirjoittanut Pekka Ruokolainen pohtii yhdessä kauppakamarin tuottajan Taina Parviaisen kanssa muun muassa mihin asioihin brändin rakentamisessa ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota.

Perheyrittämistä kolmessa polvessa

Naisyrittäjyyteen keskittyvän sarjan viidennessä jaksossa Pirjo Suhosen kanssa keskustelee toisen polven teollisuusyrittäjä Susanna Blomqvist.

Milloin yritys on valmis kansainvälistymään?

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen? Tässä podcastissa kuulet kokeneiden yritysmentoreiden käytännön neuvoja pk-yrityksen kansainvälistymiseen. Äänessä Nestorit Martti Rautee ja Pyry Lautsuo.


Sisällöntuotantoa punaisessa nahkatakissa

Kirjakulman jaksossa viestinnän asiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo keskustelee kauppakamarin tuottajan, Taina Parviaisen, kanssa muun muassa kuinka selviytyä jatkuvasti kehittyvien kanavien ja vaatimusten keskellä.

Kuinka syntyi ajatus omasta yrityksestä?

Naisyrittäjyyteen keskittyvän sarjan kolmannessa jaksossa Pirjo Suhosen kanssa keskustelemassa on Sanna Kantola, joka on menestyneen suomalaisen Lumi merkin perustaja.


Löydät kaikki jaksot: