Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Haemme digitaalisen markkinoinnin
SUUNNITTELIJAA!


HELSINGIN SEUDUN KAUPPAKAMARI on dynaaminen, 100-vuotias elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka jäsenenä on lähes 7000 yritystä pääkaupunkiseudulla. Jäsenemme saavat meiltä runsaasti etuja, kuten maksutonta lakiasiain- ja taloushallinnon neuvontaa, aktiivista tiedotusta sekä verkostoitumista. Palvelutuotantomme kattaa koulutustoiminnan, kustannustoiminnan sekä verkostoitumispalvelut. Kauppakamarimme palveluista saama palaute on huippuluokkaa. Maksullisesta palvelutuotannosta vastaa Helsingin Kamari Oy.

Haemme dynaamista ja tuloshakuista markkinoinnin suunnittelijaa, jolta löytyy taitoa ja tahtoa ottaa vastuuta palvelutuotteisiin liittyvästä digitaalisesta markkinoinnista. Tehtäviisi kuuluu markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, toteutus sekä tulosten seuranta ja analyysit. Markkinointikeinojamme ovat tällä hetkellä mm. sähköpostimarkkinointi, SEM, some-markkinointi sekä markkinointiautomaatio. Käytössämme olevia työkaluja ovat mm. Koodiviidakon ja Adoben tuotteet, MS Dynamics ja Magento -pohjainen verkkokauppa. Otamme tarpeen mukaan testattavaksi uusia työkaluja ja markkinointikeinoja.

Odotamme suunnittelijalta hyvää organisointitaitoa, B2B-kohderyhmä- ja kampanjasuunnittelun osaamista ja analyyttista työskentelyotetta. Suurin osa tuotteistamme on aikatauluun sidottuja, joka edellyttää jatkuvaa töiden priorisointia ja sovitussa aikataulussa pysymistä – toisaalta ketteryyttä ja tilannetajua, jos ja kun muutostarpeita toimenpidesuunnitelmiin tulee. Toivomme Sinulta hyvää, visuaalista näkemystä ja kykyä sujuvaan markkinointitekstin tuottamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista ja kokemusta digitaalisista markkinointikeinoista ja työkaluista. 

Markkinointiryhmäämme kuuluu neljä osaajaa, joilta saat tukea ja sparrausta tehtäviisi. Tarjoamme

  • osaavan työyhteisön, jossa on reilu meininki ja selkeät pelisäännöt
  • haastavan ja monipuolisen toimenkuvan
  • hyvät edellytykset kehittymiseen ja lisäkouluttautumiseen
  • hyvät työsuhde-edut ja joustavan mahdollisuuden etätyöskentelyyn 

Tehtävä on kahden vuoden opintovapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä saat markkinointipäällikkö Hilkka Vainiolta, puh. 050 5636 368.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.8.2018 mennessä osoitteeseen riitta.salmi (at) chamber.fi. Täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.