Helsingin seudun kauppakamari, mediatiedote, koronavirus

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2020 kilpailu käynnistyy – Oletko onnistuneesti hyödyntänyt sosiaalista mediaa?

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö etsii vuoden 2020 yrityspalkinnon saajaa. Tämän vuoden teemaksi on valittu ”Some – avain menestykseen”. Kilpailuun voi osallistua tästä päivästä alkaen 29.3.2020 asti.

– Maailma muuttuu ja samalla myös vaikuttamisen keinot. Sosiaalisen median maailma on osa meidän jokapäiväistä elämäämme, myös yrityksille. Haemme alueeltamme yritystä, joka on onnistuneesti hyödyntänyt sosiaalista mediaa oman yrityksensä menestystä rakentaessaan, sanoo palkintolautakunnan puheenjohtaja Mauri Molander.

Yritykset voivat käyttää sosiaalista mediaa esimerkiksi yrityskuvan rakentamiseen, työnantajamielikuvan luomiseen, viestien välitykseen asiakkaille, palautteen keräämiseen ja myynnin vauhdittamiseen. Some luo mahdollisuuden yrityksille viestiä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa ja somen kautta yritysten on helppo jakaa tarjouksia tai kuulumisia.

– Sosiaalinen media on myös väline, joka kannustaa asiakkaita vuorovaikutukseen ja yrityksen tuotteiden tai palveluiden ostamiseen. Somen avulla voimme luoda henkilökohtaisemman suhteen asiakkaiden kanssa, Molander jatkaa.

Käyttämällä useita erilaisia some-kanavia kykenee yritys erottautumaan kilpailijoistaan. Sosiaalista mediaa voidaan käyttää myös vahvistamaan siteitä yhteistyökumppaneihin. Lisäksi yritykset hyödyntävät sosiaalista mediaa ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinnolla halutaan vuosittain korostaa yritysten merkitystä yhteiskuntamme hyvinvoinnin rakentajana.

– Yritykset ovat merkittäviä työllistäjiä ja olemme Itä-Uudellamaalla hyvällä kasvualueella, Molander muistuttaa.

Kilpailuun osallistuvan yrityksen on toimittava Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla.
Yritykset voivat osallistua kilpailuun 29. maaliskuuta asti.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto julkistetaan ja jaetaan 12.5.2020 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa.

Lisätietoja antavat:

palkintolautakunnan puheenjohtaja
Mauri Molander
p. 0405520714
mauri.molander@op.fi

palkintolautakunnan varapuheenjohtaja
Katarina Enholm
p. 05063544
katarina.enholm@brunberg.fi


Lue myös

Lausunto: Luonnos Helsingin asumisen ja siihen liittyvän maankäytön toteutusohjelmaksi 2024 (AM-ohjelma)

Helsingin kaupunginkanslia on pyytänyt kauppakamarin lausuntoa luonnoksesta Helsingin asumisen ja siihen...

Päivitetty 29.2.2024: Ukrainan sodan vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyssodan ja...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...