Helsingin seudun kauppakamarin uutisvirta

Kirjoittaja:
Teema:

Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi etänä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tästä syystä järjestämme kaikki koulutuksemme ja muut tilaisuutemme toistaiseksi striimeinä. Ajantasaisen koulutusvalikoimamme löydät aina KauppakamariKaupasta.

Koronakriisin vaikutus liikehuoneistojen vuokrauksessa

Koronakriisi on luonut uusia ja ennakoimattomia tilanteita liikehuoneistojen vuokramarkkinoille. Vuokrasopimusten ehdoissa ei juurikaan ole sovittu pandemian kaltaisiin tilanteisiin liittyvästä vastuunjaosta vuokranantajan ja vuokralaisen välillä.

Vahvan kasvun Järvileasing Oy voitti Itä-Uudenmaan yrityspalkinnon

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan yrityspalkinto on myönnetty tänä vuonna Järvileasing Oy:lle. Palkittu yritys on hyödyntänyt sosiaalista mediaa vahvasti liiketoiminnassaan ja kasvanut paikallisesta, porvoolaisesta yrityksestä valtakunnalliseksi toimijaksi.

Uutuuskirjan avulla oma talous haltuun

Viisas pääsee vähemmällä taloudessakin on Sampo Sammaliston ja Antti Asunmaan uutuuskirja kaikille, jotka haluavat vähentää taloushuoliaan, kartuttaa säästöjään, tehdä järkeviä sijoituksia ja elää eläkepäivänsä vauraana.

Muotoilualan yrityskysely 2021 käynnistyi

Helsingin seudun kauppakamari selvittää yhdessä Ornamo ry:n kanssa muotoilun hyötyjä ja merkitystä yrityksille. Termillä muotoilu tarkoitetaan kyselyssä teollista muotoilua, visuaalista suunnittelua, digitaalista muotoilua, brändäystä ja palvelumuotoilua - muotoilua sen laajassa merkityksessä.