Helsingin seudun kauppakamarin uutisvirta

Kirjoittaja:
Teema:

Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi turvallisesti etänä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tästä syystä järjestämme kaikki koulutuksemme ja muut tilaisuutemme 31.1.2021 asti vain etänä. Ajantasaisen koulutusvalikoimamme löydät aina KauppakamariKaupasta.

2020 opetti pehmeitä arvoja, ovatko ne uusi normaali?

Artikkelisarjassamme – Soft is a new hard – käsittelemme ajankohtaisia kysymyksiä muun muassa työn tulevaisuudesta, organisaation kyvykkyyden rakentamisesta, modernista johtamisesta, hyvinvoivan henkilöstön merkityksestä ja tietysti pandemian tuomasta uudesta normaalista. Artikkelien teemat vaihtuvat viikoittain, joten älä anna saman kattoteeman hämätä.

Uusi podcast-sarja Eurooppa edellä

Kauppalehdessä käynnistyy uusi podcast-sarja Eurooppa edellä. Ensimmäisessä jaksossa Tapio Nurmisen vieraina ovat europarlamentaarikot Miapetra Kumpula-Natri (sd) ja Petri Sarvamaa (kok) sekä Keskuskauppakamarin johtaja Timo Vuori.

Sinä päätät kunnallisvaaleissa Helsingin elinvoimasta ja työpaikoista

Helsingin kunnallisvaalitunnelmat ottavat vauhtia, kun puolueiden pormestariehdokkaat alkavat tulla esiin. Onko sinun ehdokkaasi Nasima Razmyar (sd), Anni Sinnemäki (vihr), Jussi Halla-aho (ps) vai joku muu? Pitkään kaupunginjohtajan ja pormestarin paikkaa hallussaan pitäneestä kokoomuksesta ei ole vielä löytynyt kärkiehdokasta, mutta sekin aika koittaa.

Ihmisoikeuskoulutukset keväällä 2021

Keskuskauppakamarin Ihmisoikeussitoumus on ihmisoikeusvastuun toteuttamiseen ja parantamiseen tarkoitettu työkalu, jonka voivat ottaa käyttöön kaikki Suomessa ja kansainvälisesti toimivat yritykset ja yhteisöt.